Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Gintarelis Forumo dalyvis

Prisijungė: 13 Vasario 2009 Pranešimai: 51
|
Parašytas: Pir. Gegužės 11, 2009 12:14 Rašyti temą: |
|
|
Atikute,na pabandykite pasizvalgyti,gal tikrai kas vaziuos is Marijampoles,o jei dar tai nepades,pasiziurekite www.darbeliai.lt ,ten kaireje puseje yra visas seminaro aprasymas,prisiregistruokite ir tiesiai parasykite,kas vaziuoja is Marijampoles?Manau atsiras.Sekmies.... _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
naca Konsultantė

Prisijungė: 10 Gruodžio 2006 Pranešimai: 2889 Pagyrimų: 1
Medaliai: 2 (Daugiau...)
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|

|
Parašytas: Pir. Gegužės 11, 2009 22:53 Rašyti temą: |
|
|
naca, tikrai puikus,patikekite nepataikauju.Muostabu....Ir gintaras dera.Daugiau tik tokiu darbu....Sveikinu!SEKMIES! _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina+Ema Forumo dalyvis

Prisijungė: 16 Liepos 2008 Pranešimai: 44
|
Parašytas: Kv. Gegužės 14, 2009 11:15 Rašyti temą: |
|
|
Labai norėčiau sužinoti kaip šviesų gintarą patamsinti. Girdėjusi, kad tai įmanoma. Ačiū. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Kv. Gegužės 14, 2009 14:03 Rašyti temą: |
|
|
Laba diena.Jei gintaras skaidrus,tai ji pakepina orkaiteje,tik atsargiai,kad nesudeginti. O jei gintatas vasko spalvos ar baltasi ar su debesiukais,tai juos isskadrina ir paskui kaitina orkaitese,kaitintas buna tamsaus medaus spalvos net visnynes. As asmeniskai jo neapdoroju,jis man grazus naturalus,nes kiekvienas gabaliukas skirtingas.jei norima isgauti rausva atspalbi,dar galima skauidriam gimtarui palikti apacioje neliesta ta jo zieve-oksida
Cia palikti toms segems zieve -oksidai
[ Tr. Gegužės 13, 2009 23:10 ]
tos su oksidu,...
[ Tr. Gegužės 13, 2009 23:12 ]
Ir sita _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina+Ema Forumo dalyvis

Prisijungė: 16 Liepos 2008 Pranešimai: 44
|
Parašytas: Kv. Gegužės 14, 2009 20:10 Rašyti temą: |
|
|
Labai dėkinga tiesiog šiuo metu turiu tik šviesaus gintaro , o užsakė tamsaus gintaro dirbinį... dar kartą ačiū |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Pen. Gegužės 15, 2009 12:30 Rašyti temą: |
|
|
Lina+Ema,sekmies jums dirbant.... _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
asta Konsultantė

Prisijungė: 12 Sausio 2007 Pranešimai: 1414 Pagyrimų: 2
|
Parašytas: Št. Gegužės 16, 2009 15:10 Rašyti temą: |
|
|
aš labai noriu į tą seminarą, tiesiog mirtinai. _________________ http://fotki.com/nauringa |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Št. Gegužės 16, 2009 21:55 Rašyti temą: |
|
|
Labas vakaras.Gerb. asta,atvaziuokite i seminara,nors manau,jus puikiai dirbate,tai bus ir mums ko pasimokinti is Jusu. Butu geriausiai,kad pasiziuretumete www.darbeliai.lt ten yra skelbimukas ir aprasymas sito seminaro musu. _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gerapanycka Forumo dalyvis

Prisijungė: 11 Liepos 2007 Pranešimai: 80
Medaliai: Nieko
|
Parašytas: Sk. Gegužės 31, 2009 00:54 Rašyti temą: |
|
|
Sveiki jau rašiau darbeliai.lt bet pasiklausiu ir čia.. norėčiau ir aš dalyvauti seminare bet penktadienį iki vakaro dirbu :( gal kas iš Vilniaus šeštadienį važiuotų?  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|

|
Parašytas: Sk. Gegužės 31, 2009 13:26 Rašyti temą: |
|
|
As asmeniskai,gaila,bet nezinau.Gal kas nors is cia esanciu vilniskiu vaziuotu?O jei dar kaip kitaip,galeciau gal atvaziuoti ir paimti pats asmeniskai is Telsiu ar Mazeikiu gelezinkelio stoties,ar net autobuso stoties,tik praneskite Tel 868859827 _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Grafika Forumo dalyvis

Prisijungė: 29 Rugsėjo 2008 Pranešimai: 120
|
Parašytas: Sk. Gegužės 31, 2009 18:07 Rašyti temą: |
|
|
Niu ale negi tik penkiese busim kurie uzsiregistravom, eiiiii merginos, taigi tiek norejot, o dabar visos padaret "dingau" Prasom po kompanija i seminara  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
juupeer Forumo dalyvis

Prisijungė: 02 Kovo 2008 Pranešimai: 1280
|
Parašytas: Pir. Birželio 01, 2009 13:07 Rašyti temą: |
|
|
visur klausiau, tai dabar paklausiu ir sicia, ar butu kas vaziuotu i siuos semianrus is Alytaus, ar jo apylinkių?  _________________ Mano darbeliai...
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Paulina Svečias
|
Parašytas: Pir. Birželio 01, 2009 13:22 Rašyti temą: |
|
|
Penkios?? Aš tai nedingau niekur! Važiuoju kaip didelė )
Kas iš šio forumo dar važiuoja?? Grafika? juuper? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
blansyte Konsultantė

Prisijungė: 01 Gruodžio 2006 Pranešimai: 1218 Pagyrimų: 4
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Grafika Forumo dalyvis

|
Parašytas: Pir. Birželio 01, 2009 15:42 Rašyti temą: |
|
|
teoriskai tureciau ir as but  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Smailini Forumo dalyvis

Prisijungė: 08 Sausio 2008 Pranešimai: 3854 Pagyrimų: 3
|
Parašytas: Pir. Birželio 01, 2009 18:01 Rašyti temą: |
|
|
Cia ne tarimosi temyte, kas kur vaziuoja, cia yra konsultaciju centras, kur zmones konsultuojasi, o ne aptarineja keliones klausimus. Moderatore. _________________
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Grafika Forumo dalyvis

|
Parašytas: Antr. Birželio 02, 2009 15:24 Rašyti temą: |
|
|
Taigi mes ir konsultuojames, juk čia labai jau glaudžiai susiję su šia tema, prašom labai ant mūsų nepykiot gerbiama moderatore  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
asta Konsultantė

Prisijungė: 12 Sausio 2007 Pranešimai: 1414 Pagyrimų: 2
|
Parašytas: Tr. Birželio 03, 2009 15:02 Rašyti temą: |
|
|
Atsiprašysiu moderatorių, bet turiu tokį klausimuką Gintarui būsimo seminaro tema. Kaip planuojate supažindinti su visom gudrybėm, ta prasme, nuo ko pradėsite savo seminarą, nes penktadienį dirbu iki vėlumos ir tikrai negalėsiu dalyvauti, o šeštadienį prisijungčiau, bet bijau, kad sidabro apdirbimo (litavimo, lydymo ir t.t.) darbus būsite jau parodęs penktadienį? O norisi pamatyti ir sužinoti, kuo daugiau. _________________ http://fotki.com/nauringa |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
ssyma Forumo dalyvis

Prisijungė: 06 Kovo 2009 Pranešimai: 166
|
Parašytas: Kv. Birželio 04, 2009 19:22 Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,gal galetumete pasakyti,kaip atskirti tikra gintara.Itariu,kad turiu ir netikro gintaro,tikuiosi apsirinku,nes tokio pat dydzio gintaro karoliukai sveria nevienodai,arba didesnis karoliukas lengvesnis uz mazesni.Ar taip gali buti? _________________ Net paprasčiausia užduotis gali tapti reikšminga,jai ją atliksi įdėdamas visas savo pastangas |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|

|
Parašytas: Kv. Birželio 04, 2009 21:02 Rašyti temą: |
|
|
Asta, manau, kad bet kuriuo metu atvykus parodysiu ir paaiskinsiu, kaip tai yra daroma.
ssyma, ir gintaro lyginamasis svoris buna nevienodas, bet faktiskai gintaras turetu neskesti pilnai suriame vandenyje arba geriausiai yra gerai patrinti stipriai i bet koki ruba arba i svitrini popieriu ir pajusite malonu gintaro kvapa. Jei norite, padarykite nuotrauka, gal as vizualiai atpazinsiu. _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
ssyma Forumo dalyvis

Prisijungė: 06 Kovo 2009 Pranešimai: 166
|
Parašytas: Pen. Birželio 05, 2009 21:13 Rašyti temą: |
|
|
Nufotografavau karoliukus,kurie man atrodo netikro gintaro.Idedu foto. _________________ Net paprasčiausia užduotis gali tapti reikšminga,jai ją atliksi įdėdamas visas savo pastangas |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
naca Konsultantė

Prisijungė: 10 Gruodžio 2006 Pranešimai: 2889 Pagyrimų: 1
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
blansyte Konsultantė

Prisijungė: 01 Gruodžio 2006 Pranešimai: 1218 Pagyrimų: 4
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Sk. Birželio 07, 2009 12:14 Rašyti temą: |
|
|
Ssyma,as manau,kad jusu gintarai yra tikri gal tik viena, tokia akute, pailga,gali buti suklijuota is smulkiu gintariuku,nors gerai nesimato.o jei abejojate gerai patrinkite i audini ar svitriniu smulkiu popierium ir pajusite malonu kvapa tarytum baznycios smilkalu.
[ Št. Birželio 06, 2009 21:18 ]
naca ir blansyte,man labai malonu,kad jums nors truputi buvo gera,o ir jusu darbus gyvai pamaciau,kurie tikrai puikus. _________________ Esu juvelyras. Cia lankausi,paskatintas vienos cie esancios mielos dalyves.Dirbu senokai ir su tauriaisiais metalais. Turiu tautodailininko varda.Turejes 12 personaliniu savo parodu. Bandau cia ideti savo,savo kurtu gintaro ir sidabro segiu.Noras parodyti koks nuostabus ,vizgi yra gintaras ir kokiu jo yra spalvu. Lauksiu komentaru ir klausimu. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|