Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Smailini Forumo dalyvis

Prisijungė: 08 Sausio 2008 Pranešimai: 3854 Pagyrimų: 3
|
Parašytas: Pir. Rugpjūčio 10, 2009 14:43 Rašyti temą: |
|
|
Tikiuosi, rik ryt galesiu aktyvuoti, tad kai jau isbandysiu pasipasakosiu ispudzius. _________________
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Laury Svečias
|
Parašytas: Pir. Rugpjūčio 10, 2009 15:10 Rašyti temą: |
|
|
Sveikos,tai va...Rugsėjo mėn.nusimato mano geriausios draugės gimtadienis... Norėčiau jai [padovanoti dekupažuotą dėžutę su mūsų foto,bet neišmanau,kaip tokią galima padaryti...? gal kas galėtų padėti? (tikiuos nesupyksit,kad tokį pat pranešimą paskelbiau dekupažo temoje)  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
Smailini Forumo dalyvis

|
Parašytas: Pir. Rugpjūčio 10, 2009 18:31 Rašyti temą: |
|
|
Elementaru. Susimaketuoji viska ir atsispausdini ant ryzinio popieriaus ir dekupazuoji
Ant ryzinio popieriaus spausdina TotoDeco Kaune.  _________________
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
lateja Forumo dalyvis

Prisijungė: 18 Kovo 2009 Pranešimai: 25
|
Parašytas: Kv. Spalio 01, 2009 20:57 Rašyti temą: |
|
|
Arba namie ant sviestinio, pati taip dariau ir labai puikiai gavos
Sveikos, buvo labai idomu skaityt jusu postus sia tema, nes vis del to sventes nenumaldomai arteja, o dar pries jas draugo gimtadienis, sausi, vasari - tevu gimtadieniai, taigi nelabai iseina pritaupyt baisiai dideliu sumu kokiu kartais noretusi dovanoms isleisti, taigi is leto pradedu jomis dometis ir taupyt pinigelius.
Aisku didziausia problema visad buna su vyriska lytim, ypac teciu, nes jam "niekad nieko nereikia", todel per pvz, kaledas stengiuosi tevam bendras dovanas dovanoti. Siemet jau turiu keleta ideju, viena kaip tik atradau viename is cia paminetu dovanu puslapiu: padarysiu koliaza is musu seimynos ivairiu nuotrauku ir uzsakysiu triptika bent jau dabar taip manau.
O dabar papasakosiu ka esu dovanojusi:
-draugui. Gimtadienio proga padovanojau suoli parasiutu (liko baisiai suzavetas ir sake dar soks), per kaledas radio bangom valdoma "hameriuka" - atrode laimingas kaip vaikas . Valentino dienai, kadangi jis labai megsta arba bent jau mego guminukus, nupirkau daugybe guminuku ivairiu, trilitri stiklaini absoliuciai visa isklijavau sirdutem, supylaiu guminukus ir uzdejau milziniska raudona kaspina. Buvo valentiniskai saldu.
-teciui. Saldmynu irgi neatsisako, tai kazkada nupirkau tortair ji nuneseu graziai ipakuoti. Kita meta uzsakiau maikute su uzrasu " geriausias pasaulyje tetis", o priekyje mudu, piestus mano ranka.
Na, o teveliam kartu esu padovanojus bilietus i liepsnojanti leda tai va tiek patirties. _________________ www.public.fotki.com/lateja |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Karolina(: Forumo dalyvis

Prisijungė: 09 Lapkričio 2009 Pranešimai: 7
Medaliai: Nieko
|
Parašytas: Št. Lapkričio 21, 2009 12:04 Rašyti temą: |
|
|
Smailini rašo: | Tikiuosi, rik ryt galesiu aktyvuoti, tad kai jau isbandysiu pasipasakosiu ispudzius. |
Na,ir kokie įspūdžiai? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Shedy Forumo dalyvis

Prisijungė: 21 Lapkričio 2009 Pranešimai: 2
|
Parašytas: Št. Lapkričio 21, 2009 16:34 Rašyti temą: |
|
|
Sveikos, jau žiūriu Kaledos neužkalnu, o kaip ir kiekvienais metais mociutem, tevam, dedem, tetom darau po kokia mažą smulkmenėlę. Praitais metais nunėriau angeliukus tokius, užpraitais išsiuvinejau atvirutes nu ir t.t. Bet šiais metais niekas nešauna y galva net neysivaizduoju ka galima butu padaryt dovanu. Prašau patarkit |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Austej@ Forumo dalyvis

Prisijungė: 04 Gruodžio 2006 Pranešimai: 214
|
Parašytas: Št. Lapkričio 21, 2009 17:07 Rašyti temą: |
|
|
Na aš šiais metais planuoju dovanot muiliukus (jeigu gausis ,bandysiu lydit pirktinį ir pridėt visokių priedų ), burbulus į vonią (irgi jei gausis ) , taip pat kepsiu imbierinių sausainių . Broliui gal pavyks nuvelti tapkutes . Štai tokios mano mintys, bent jau kol kas Yra laikelio, tad gal dar pavyks kažką įdomesnio sugalvot  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Alvita Forumo dalyvis

Prisijungė: 27 Balandžio 2009 Pranešimai: 62
|
Parašytas: Sk. Lapkričio 22, 2009 20:46 Rašyti temą: |
|
|
Aš taip pat mąsčiau, ką padovanojus šeimai Kalėdų proga, kiekvienais metais ką nors pati padarau ir nuperku ką, bet šiais metais nutariau pati daryti, tačiau mokslas užima daug laiko, o dar ir būreliai... vienu žodžiu nėra žodžiu.
Na gerai, porą jų yra. Galvoju, kad teks nugvelbti Austėj@ puikų sumanymą, jei ji nieko prieš?, su šlepetėmis. Su tėčiu bus vargo vakarienė, nors keletą idėjų čia jau buvo pametėta, džiugu, kad dar laiko yra. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Smailini Forumo dalyvis

|
Parašytas: Pir. Lapkričio 23, 2009 15:02 Rašyti temą: |
|
|
Karolina(: rašo: | Na,ir kokie įspūdžiai? |
Zinok realiai likau nusivylusi tokio tipo dovanu organizavimu. Mums buvo duotas laikas tik 1.5h, per kuria tik teorija isklausem ir konturus gal tik nusipiesem. Plius panasaus tipo dovanos kitame mieste su ilgesniu laiko limitu kainuoja pigiau nei Kaune. Mokytoja nieko nepadejo, tik ziurejo ir plepejo ir su mano vaikinu beveik flirtavo, nes niekada pa sja kursuose vaikinu nera.
Ta dovana atsiemiau praktiskai po dvieju menesiu aiskinimosi ir skambinejimo, nes visiems nusispjaut, zodziu esu nusivylus.  _________________
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ernestyte_ Forumo dalyvis

Prisijungė: 03 Gruodžio 2009 Pranešimai: 1
|
Parašytas: Kv. Gruodžio 03, 2009 21:52 Rašyti temą: |
|
|
Labai susidomejau tuo paciu rankomis padarytu nuotrauku albumu. Gal butu galima suzinoti kaip ji reikia padaryti?  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
JuMmi Forumo dalyvis

Prisijungė: 13 Birželio 2010 Pranešimai: 20 Pagyrimų: 1
|
Parašytas: Kv. Rugsėjo 30, 2010 19:39 Rašyti temą: |
|
|
Sveikos, gal galit patarti ką dovanoti draugei gimtadienio proga? Bus 13 metų. Prašė pinigų, bet norisi kažką įdomiai su tais pinigais padaryti. Gal kas žino kokią idėją? Ačiū.  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
1Sypsenele Forumo dalyvis

Prisijungė: 24 Balandžio 2010 Pranešimai: 763
|
Parašytas: Kv. Rugsėjo 30, 2010 19:44 Rašyti temą: |
|
|
As tai savo draugui padariau stai kaip:
50LT issikeiciau po 1 lt monetas tada pasiemiau folijos tas monetas sudejau i folija po penkis litus susukau folija ir tokius kukuliukus sudejau i melsav maiseli ir idejau atviruka
Tai tikrai linksmai gavos
O mano tevam gimtadienio progo pinigus dovanoj ikistus i pliusinius zaisliukus
Praarde siule ir ikiso pinigus
Tikiuosi gal bent kokiu minciu pasiuliau  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
JuMmi Forumo dalyvis

Prisijungė: 13 Birželio 2010 Pranešimai: 20 Pagyrimų: 1
|
Parašytas: Kv. Rugsėjo 30, 2010 19:52 Rašyti temą: |
|
|
Pirmoji man atrodo nebloga.  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
1Sypsenele Forumo dalyvis

Prisijungė: 24 Balandžio 2010 Pranešimai: 763
|
Parašytas: Kv. Rugsėjo 30, 2010 21:08 Rašyti temą: |
|
|
Tik vat pinigus pavargti keisti
As tai kokias dvi valandas vaiksciojau po europa ir kiekvienoj parduotuvej prasinejau kad iskeistu bet buvo visai linksma  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gabyte... Forumo dalyvis

Prisijungė: 20 Gegužės 2009 Pranešimai: 1011
|
Parašytas: Kv. Spalio 21, 2010 01:00 Rašyti temą: |
|
|
Sveiki Atejau ir aš pagalbos Taigi, antradienį draugės gimtadienis, dovanėlę jau kaip ir sugalvojom, kelios draugės tikriausiai mesimės čekiukui, į sidabrą, arba į kokią sarmą Dar aišku gėlyčių Bet niekaip nesugalvoju kokios staigmenėlės, na žinot bajerio, kažkaip negalim mes kitaip, reikia gi kažko įdomaus, kad įsismintų ilgam, visigi keturioliktas gimtadienis Taigi, gal turit kokių idėjų?
Pasiskaičiau visą temą, ir sugalvojau jog įrašysiu aš dar nuo savęs diskelį, reikia tik tiksliai sugalvoti ką šnekėsiu Tarpuose įrašysiu mūsų mėgstamas dainas, mat turim tokių dar galvoju eilėraštuką kokį parašyt, įsimintiniausias mūsų draugystės akimirkas papasakosiu, manau bus gražu, bet čia tokia asmeniškas sakyčiau dovanėlė, geriausiai draugei, kaip manot, ne kvaila? Aš asmeniškai apsidžiaugčiau labai kažką tokio gavus
O čia šiaip prisiminau kokį juokelį dariau draugei vasarą, taipogi buvo keturioliktas gimtadienis Žinot, aš pokštus labai mėgstu, tai iš anksto prisižadėjau jog suorganizuosiu aš Jai tokai proga butelį šampano Taigi, pažadus žinoma tesiu, buvau po kažkokios tėvų šventės būtent tam reikalui nusilupusi nuo tikro šampano butelio etiketes visas Nusipirkau butelį vaikiško šampano, Fokus Pokus ir pakeičiau etiketes Na ir žinokit nesuprato ji, aišku visoms kitoms jau buvau pasakiusi kur čia šuo pakastas, ir gėrė mergina tą šampaną kaip tikrą Tik po visko pasakėm tiesą, oi juoko buvo tik nieko blogo jūs apie mane nepagalvokit  _________________ Kruopštuvėlė Facebook'e
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
muzika Forumo dalyvis

Prisijungė: 20 Gegužės 2010 Pranešimai: 701
|
Parašytas: Št. Spalio 23, 2010 13:42 Rašyti temą: |
|
|
Mano mamos greit gimtadienis.Niekaip nesugalvoju ką padovanot,patarkit ką man jei padovanot.  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
krist22 Forumo dalyvis

Prisijungė: 13 Kovo 2010 Pranešimai: 856
|
Parašytas: Št. Spalio 23, 2010 15:19 Rašyti temą: |
|
|
Gal kokį papuošalų komplektą?  _________________
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
muzika Forumo dalyvis

|
Parašytas: Št. Spalio 23, 2010 17:07 Rašyti temą: |
|
|
gal but?
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Austej@ Forumo dalyvis

Prisijungė: 04 Gruodžio 2006 Pranešimai: 214
|
Parašytas: Sk. Spalio 24, 2010 13:49 Rašyti temą: |
|
|
Jeigu mėgsta (ir tu moki), gali iškepti kokį gardumyną Arba padovanoti bilietą į kokį renginį ar kino filmą, kuris patiktų. Gali padaryt ir padovanot keletą kortelių tokių, kad tu padarysi tai kas parašyta (pašokti, pagroti, atlikti namų ruošos darbus, pagaminti pusryčius ir pan.) Na kai bus proga kažkokia ar šiaip, kai mama panorės  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
muzika Forumo dalyvis

|
Parašytas: Sk. Spalio 24, 2010 14:13 Rašyti temą: |
|
|
ačiū už pasiūlymus.manau tikrai jais pasinaudosiu.dar kartą didelis AČIŪ.  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
Katinėlė Forumo dalyvis

Prisijungė: 27 Rugpjūčio 2009 Pranešimai: 2117 Pagyrimų: 1
|
Parašytas: Antr. Lapkričio 09, 2010 19:37 Rašyti temą: |
|
|
gal galite patarti, ką galima padovanoti tėvų vestuvių metinių proga?  _________________
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
ssyma Forumo dalyvis

Prisijungė: 06 Kovo 2009 Pranešimai: 166
|
Parašytas: Tr. Gruodžio 08, 2010 22:05 Rašyti temą: |
|
|
Mes per Kalėdas giminaičiams (jaunai šeimynėlei) padovanojom pilną drobinį maišelį riešutų (graikinių ir lazdyno),o tarp jų dar paslėpėm ir gliaudiklį. Dovana jiems labai patiko Visą mėnesį triauškino riešutus.
P.S. Jeigu tokia ar panaši idėja jau buvo parašyta,tuomet soriukas
 _________________ Net paprasčiausia užduotis gali tapti reikšminga,jai ją atliksi įdėdamas visas savo pastangas |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Iewutux Forumo dalyvis

Prisijungė: 12 Rugsėjo 2010 Pranešimai: 243
|
Parašytas: Pen. Gruodžio 10, 2010 18:17 Rašyti temą: |
|
|
Sveikos
Gal galit patart, ką galėčiau padovanot savo 12-metei draugei Kalėdų proga iki 20 Lt? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
j-_ Forumo dalyvis

Prisijungė: 06 Liepos 2010 Pranešimai: 46
|
|
Atgal į viršų |
|