Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Freeminds Forumo dalyvis

Prisijungė: 27 Spalio 2007 Pranešimai: 262
|
Parašytas: Št. Gegužės 15, 2010 18:35 Rašyti temą: |
|
|
kad stiklas tai tikrai, nes gyvai teko matyt dailidienenes darbu. jei neklystu yra vilniuj gedimino 9 centre :3 o burbuliukus stikle nesunku padaryt, kartais net kai nenori jie gaunas >_< |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
aliete Forumo dalyvis

Prisijungė: 07 Gegužės 2008 Pranešimai: 1551 Pagyrimų: 4
|
Parašytas: Št. Gegužės 15, 2010 19:04 Rašyti temą: |
|
|
aš gyvai būtent jos darbų nemačiau
bet man teko čiupinėti vieną sagę,tokia ant kvadratinio metalo lyg stiklo pusapvalis,ir persisviečia paveiksliukas, ten buvo kulverstukas , pažistama sake,kad galerijoje' baltos avis',senamiestyje,lyg savičiaus gatvėje pirko...na,pasakysiu,pažiūrėjus labai panašu į stiklą, bet įsižiūrėjus vis gi derva...
bet nesakykite,mano įkrautu nuotraukų su dervą ir jos -panašumas tikrai yra  _________________ ***********************************
http://www.aliaipapuosalai.lt/
http://www.facebook.com/aliaipapuosalai.lt
*********************************** |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
anuka Konsultantė

Prisijungė: 24 Lapkričio 2009 Pranešimai: 1445 Pagyrimų: 3
|
Parašytas: Št. Gegužės 15, 2010 19:09 Rašyti temą: |
|
|
tai vat man tuo ICE resin ir patinka, kad nereikia krosnies ir stiklo, o panašų rezultatą gali gauti savo namuose, ant stalo jau audžiu mintį gal užsisakyti tikrojo ICE resin pabandymui na, tiesiog pažiūrėjimui kaip su tuo TIKRUOJU reikalai... _________________
darbai ir kalbos
fotografuoju  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Editukas_tukas Forumo dalyvis

Prisijungė: 25 Birželio 2009 Pranešimai: 484
|
Parašytas: Št. Gegužės 15, 2010 19:21 Rašyti temą: |
|
|
Anuka, žinok aš jau nusprendžiau siųstis ICE resin iš JAV ir planuoju šiandien vakare arba ryt daryt užsakymą. Bet siuntimas tai žvėriškai brangus... Apie 28 dolerius. Gal nori jungtis? Bus bent kažkiek pigiau  _________________ Editos rankdarbiai
Būkim kartu Facebook'e
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
anuka Konsultantė

|
Parašytas: Št. Gegužės 15, 2010 19:23 Rašyti temą: |
|
|
o, Edituk einam pasikalbėt į až
tiesa, dėstytoja, sveikinu su savaitės nuotrauka
bet tai kur rezultatai akademijos... hm... _________________
darbai ir kalbos
fotografuoju  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
aliete Forumo dalyvis

|
Parašytas: Št. Gegužės 15, 2010 19:47 Rašyti temą: |
|
|
šaunuolės merginos ,kad nusprendėte siustis
oi, kaip bus įdomu pažiūrėti darbus
ir svarbiausia skirtumus sužinoti,turėsite butinai pasipasakoti
dėkui,anuka,už sveikinimus-mačiau savo nuotraukytę, bet ,manau,gal ne nuotrauka laimėjo,o papuošalas
o kur rezultatai-tai nežinau...pati laukiu
dar pagalvojau,del siuntimo,juk yra bendra tema siuntimo iš JAV, gal taip gautusi pigiau  _________________ ***********************************
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
anuka Konsultantė

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 00:03 Rašyti temą: |
|
|
na ką. kaip suprantu, prizinių vietų nei viena nelaimėjom, bet lyg visos patekom į pirmūnių dešimtuką, o Editukas - aukščiausiai iš mūsų trijų tad šaunuolės mes? aišku, kad šaunuolės
šiaip mano visiška favoritė buvo Gita iš Ramkos klasės. jos darbą įvertinau aukščiausiai vien dėl to, kad aiktelėjau kai pamačiau ir kad kažko panašaus norėčiau savo namuose. idėja, įgyvendinimas, spalvos - tiesiog tobulas derinys o kas jums buvo favoritai (gal dar neužrakins klasės, kol išsiplepėsim... )? _________________
darbai ir kalbos
fotografuoju  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 08:07 Rašyti temą: |
|
|
Aš taip pat labai džiaugiuosi, kad mūsų klasė tokia šauni Ir manau, jog vietas tokias aukštas užėmė todėl, kad čia jautėsi pasitikėjimas ir meilė darbui, kurį darom, ryžtas ir mokytojos visokeriopas palaikymas
O mano favoritė buvo Krizz. Man šilko tapyba iš vis yra neatrasti toliai, bet labai žavi O jos tapinys kupinas tokios šilumos ir grožio, kad kai pamačiau, pasakiau - vau!  _________________ Editos rankdarbiai
Būkim kartu Facebook'e
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
aliete Forumo dalyvis

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 09:51 Rašyti temą: |
|
|
laba ryta,mokinės
taigi,sveikinimai su puikiais bendrais klasės rezultatais
gaila,kad į individualias prizines "nepatraukėm" , nors mano manymu ir vertinimu-darbai buvo to verti
kalbant apie kitus darbus, man pačiai buvo labai įdomu stebėti stiklo karoliukų "gimimą".Moksliuke per tuos pora menesiu sugebėjo įsigyti ir visą įrangą ir išmokti pačius karoliukus gaminti.O,tai patykėkite- ne taip paprasta...aš vis besekdama stiklo klasę ,pamąstydavau , kaip reikėtu virtualiai mokyti pvz.keramikos- kai susiduri su technologiniais dalykais,kuriuos iš nuotraukos sunkoka nustatyti ir belieka pasikliauti mokinės nuovokumu...,taigi manau,mokytojai Šiaurės Pašvaistei tikrai buvo nelengva.
Kas dar patiko iš baigiamųjų? Tikrai patiko Liuksės origamis-savo netradiciniu požiūriu ir sprendimu- apstraktusis origamis...
Aišku,čia galėčiau išsakyti bendra pastabą apie matmenis- pvz. Liuksės darbe matmenų labai pasigedau- nes mano vaizduotė ta origami "paišė" gan dideli , nors pastebėjau,kad jis nėra didelis...O, matmenu, tai mažai kas rašo , nors tai ,mano manymu,labai reikalinga, vat,kad ir Edituko darbe, aš žinau,kad tie nerti blynai yra dideli, ir kad tokį dydį nunerti ne tik reikia pastangų,bet ir sugalvojimo-ką daryti,kad jie nesiraitytu , bet,ar kiti žiūrint tai įvertina?
Iš gausos darbų aš dar išskirčiau Fruktozoidės darbus-origami-dėl netradiciškumo-lankstymo principą pritaikyti audiniui-šauni mintis ,o biserio undinę-del subtiluas karoliukų pajautimo-darbas neperkrautas,spalviškai gražus
Patiko popieriaus ir muilo darbai, - bet juos virtualiai gan sunku vertinti,norisi čiupinėti ir uostyti
kas bendram mokymosi kontekste man "užkliuvo", ir pasistebėjo baigiamuosiuose darbuose-o ,gi piešimo "neįvaldymas"- čia gal liečia daugiau tokias sritis,kur piešiama- medžio deginimą, šilko tapyba-kur tik atsiranda figurinis piešinys,veidas-ten labai krenta į akis paprasčiausios piešinio klaidos...nukopijuoti figūrinį piešinį -tai nereiškia jį nupiešti
piešimo pradmenu reikėtu paprasčiausiai pasimokyti ir gal pradėti paišyti nuo paprastesnių dalykų,tokiu kaip ornamentas...
bendrai būtų tiek
taikrai nuoširdžiai linkiu šaunių kūrybinių darbų ir manau,kad tikrai juos pamatysiu Vakar mane pradžiugino Juupeer- pasirodė vienu darbeliu, darytu dar akademijoje , taigi ,matau,kad procesas vyksta  _________________ ***********************************
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
anuka Konsultantė

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 11:36 Rašyti temą: |
|
|
na, aš į Liuksės origamius šįkart pažiūrėjau tik kaip į įdomius foto objektus, o ne kaip į rankdarbius... o Moksliukė šaunuolė, kad pasiryžo tokiam dalykui kaip stiklas, tikrai. ir jos pažanga ir mokytojos kantrybė ir sugebėjimas viską išaiškinti internete, o ne gyvai tikrai verti pagyrų
aš dar noriu pasakyti, kad kai kurios merginos tikrai nesusitvarkė su fotografavimu darbų... bet čia gal praktikos reikalas  _________________
darbai ir kalbos
fotografuoju  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
aliete Forumo dalyvis

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 12:21 Rašyti temą: |
|
|
fotografavimas ir nuotraukų pateikimas-ilga ir atskira kalba
labai daug priklauso , ne tik nuo kažkokių techninių išmanymų, kur pirminiai pagrindai nėra labai sudetingi, bet ir nuo pačio fotografuojančio estetinio jausmo ir grožio suvokimo na paprasčiausia,kai kam gražu ir margas fonas ir kažkokios vazės,dežutės, niekučiai ir pan. fone- na,kaip sakoma,kad nuotrauka būtų "turtinga", o kai kam gražu atvirkščiai "plikas" fonas... ir "neišvesi" čia bendros taisyklės
tas pats ir su nuotraukų apipavidalinimu.... tvarkoma pagal savo grožio suvokima,arba pagal bendrą madą
pasakyčiau,šitoje srityje labai trūksta individualumo... _________________ ***********************************
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 12:50 Rašyti temą: |
|
|
Tikrai taip, individualumo labai trūksta. Man ir pačiai darbo pateikimas nuotraukose, pats fotografavimas oj koks sunkus darbas. Ir niekaip neatrandu aš savęs šitoj srity... Perkrauti nuotraukos daiktais nesinori, o paprasčiausiai ant popieriaus uždėti darbą ir taip nufotografuoti kartais irgi netenkina, nors man taip paprasčiausia Bet tada smagu būn, kai turiu kokį įdomesnį popierių. Va baigės akademija, raitosiuos rankoves ir atakuosiu pievas Gaminsiu smagaus popieriaus pagal aliai pamoką  _________________ Editos rankdarbiai
Būkim kartu Facebook'e
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
anuka Konsultantė

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 13:02 Rašyti temą: |
|
|
tai vat, puikiai užtenka kažko minimaliai - įdomesnio popieriaus lapo, kokio nors labai neblaškančio daiktelio, galų gale, kaip Sandra - Timari fotografuoja - ant porceliano, kuris puikiai atsispindi ir suteikia nuotraukai išskirtinumo. dar mane žavi kaip susitvarko Freeminds su fotografavimu. atrodo daiktų daug, bet ji taip išmoningai juos parenka ir sudėlioja, kad papuošalas puikiai matosi ir išsiskiria. čia tikrai reikia pajautimo. ir reikia bandyti bandyti bandyti, neapsiriboti vienu fonu.. tikrai čia galima išsiplėsti labai
o kur Jupeer darbelį galima pažiūrėti?  _________________
darbai ir kalbos
fotografuoju  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
aliete Forumo dalyvis

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 14:14 Rašyti temą: |
|
|
na va,prisigaminsite popieriaus,pradėsite naudoti fotografavime kaip foną , ir taps mano nuotraukų fonas kaip daugelio
juokauju viską reikia išbandyti ir atrasti savo
dabar aš "tulpinį" popieriu gaminu
o,Juupeer darbelis pas mane až,bet ten tik detalė, išbaigto darbo nėra,tai manau, reik palaukti ,kol Juupeer pasibaigs ir tada pasirodys savam pagyrų puode
gaila, uždarys tema ir neturėsim vietos "ekspermentams" aptarti,nes man kažkaip pagyrų puodas tam nelabai tinka,ten juk girti reikia , o visokius bandymus tai ir aptarti,paanalizuoti, ir pakritikuoti reikia... _________________ ***********************************
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
anuka Konsultantė

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 14:18 Rašyti temą: |
|
|
o gal leistų administratorės atidaryti tokią temelę prie Netradicinių papuošalų? na, kaip konsultacinę? nes man irgi atrodo, kad trūks patarimų  _________________
darbai ir kalbos
fotografuoju  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Perla Forumo dalyvis

Prisijungė: 30 Lapkričio 2006 Pranešimai: 11489 Pagyrimų: 3
|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 14:34 Rašyti temą: |
|
|
Aliai, jei norėtum konsultuoti konsultacijų centre netradicinių papuošalų tema, mielai prašom  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
aliete Forumo dalyvis

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 16:29 Rašyti temą: |
|
|
dėkui už kvietima
na,reik pabandyti atsidaryti tėmą konsultacijų centre
įbridęs į "balą"-sausas neišlipsi
einu klausti į až,kaip tai man padaryti  _________________ ***********************************
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Sk. Gegužės 16, 2010 16:51 Rašyti temą: |
|
|
Jetau, kaip smagu būtų Man konsultacijų irgi reiks ir bus smagu padiskutuoti, eskizus pasirodyt ir pan. Džiugu  _________________ Editos rankdarbiai
Būkim kartu Facebook'e
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Žalčių Karalienė Forumo dalyvis

Prisijungė: 22 Balandžio 2009 Pranešimai: 232
|
Parašytas: Pir. Gegužės 17, 2010 12:35 Rašyti temą: |
|
|
Oi kiek daug praleidau, savaitgalį po svečius blaškėmės o rezultatai mūsų kokie geri suapvalinus tai dešimtukai reiškias gerai čia mus dėstytoja išmokino pasiskaičiau dėl konsultacijų, tikrai kaip šaunu būtų, aš tada iš karto užsirašau į konsultuojamųjų gretas
o dabar einu patyrinėt stiklo darbų... _________________ Mano papuošalų pasaulis |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
aliete Forumo dalyvis

|
Parašytas: Antr. Gegužės 18, 2010 09:46 Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas
šiandien atidariau konsultacijų centre netradicinių papuošalų temą
taigi manu,klasės dutis galima jau užverti
ir ateityje rūpimais dalykais tartis ten  _________________ ***********************************
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
anuka Konsultantė

|
Parašytas: Antr. Gegužės 18, 2010 09:47 Rašyti temą: |
|
|
dar kartą ačiū mokytojai už kantrybę ir originalų kursą  _________________
darbai ir kalbos
fotografuoju  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Antr. Gegužės 18, 2010 09:59 Rašyti temą: |
|
|
Ir aš prisidedu prie padėkų už įdomias, smagias, naudingas, netradicines pamokas Susitiksim konsultacijų centre  _________________ Editos rankdarbiai
Būkim kartu Facebook'e
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Žalčių Karalienė Forumo dalyvis

Prisijungė: 22 Balandžio 2009 Pranešimai: 232
|
Parašytas: Tr. Gegužės 19, 2010 14:54 Rašyti temą: |
|
|
Aliai dėkoju už rūpestį, kantrumą, pasitikėjimą, už daugybę netradicinių papuošalų idėjų bei už "naujus vėjus" mūsų papuošaluose  _________________ Mano papuošalų pasaulis |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|