Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
wanila Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 43
Medaliai: Nieko
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 11:09 Rašyti temą: |
|
|
Kaip šaunu!!!! Aš jau klasėje laukiu nesulaukiu mokslo metų pradžios. O dėl papildomo priėmimo, manau, labai gera idėja. Visi turi turėti galimybę pasitaisyti.
Sėkmės mums visoms ir laukiam kada gi atsirakins klasių durys ☺ |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
kopa Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 5
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 11:39 Rašyti temą: |
|
|
..ar nepatekau į klasę todėl, kad neįkėliau nuotraukų apie savo darbus ? O jeigu aš neturiu nuotraukų, vadinasi nesu verta mokytis ir išmokti rankdarbių ? liūdna. Aš juk tam ir registravausi, kad išmokčiau dirbsti su biseriu, nes to nemoku, bet pasirodo esu net neverta to išmokti.. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
Sarma Moderatorė

Prisijungė: 09 Lapkričio 2009 Pranešimai: 3478 Pagyrimų: 6
Medaliai: 2 (Daugiau...)
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 11:50 Rašyti temą: |
|
|
kopa rašo: | nepatekau į klasę todėl, kad neįkėliau nuotraukų apie savo darbus ? O jeigu aš neturiu nuotraukų, vadinasi nesu verta mokytis ir išmokti rankdarbių ? |
Taisyklės galioja visiems vienodai. Jei nedirbate su biseriu tai dar nereiškia, jog neturite ir negalite įkelti kitų savo rankdarbių nuotraukų. Daug merginų registruojasi į klases parodydamos kitų technikų darbus. Ir tai visai normalu. _________________ mano dienoraštis
margų amatų namai
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Montana Forumo dalyvis

Prisijungė: 24 Sausio 2009 Pranešimai: 307 Pagyrimų: 1
Medaliai: 1 (Daugiau...)
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 12:04 Rašyti temą: |
|
|
kopa rašo: | ..ar nepatekau į klasę todėl, kad neįkėliau nuotraukų apie savo darbus ? O jeigu aš neturiu nuotraukų, vadinasi nesu verta mokytis ir išmokti rankdarbių ? liūdna. Aš juk tam ir registravausi, kad išmokčiau dirbsti su biseriu, nes to nemoku, bet pasirodo esu net neverta to išmokti.. |
Sarma teisingai parašė, juk NEBUVO reikalavimo įkelti rankdarbių ta technika, kuria norite mokytis, o tiesiog rankdarbių. Reikalavimas nėra beprasmis, nes jei nefotografuojate, kaip kursų metu atsiskaitysite už atliktas užduotis? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
wanila Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 43
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 12:26 Rašyti temą: |
|
|
Aš gyvas to pavyzdys. Taip pat kėliau darbelių fotografijas, atliktų visai kitom technikom. Ir štai aš klasėj.
O fotografija,manau, svarbi tuo, kad mokytoja galėtų įvertinti tavo pasiekimus, kruopštumą.
Na, o jei rankdarbiauti tik pradedate, tuomet ar nebūtų geriau savarankiškai paskaityti forumus ir pasimokyti įvairių rankdarbių pradmenų. Forumuose merginos taip pat noriai padeda ir dalinasi savo patirtimi. Būtent šią taktiką aš ir pati naudojau pastaruosius porą metų, sekiau įvairius forumus ir augau kartu su visomis ir tik dabar, kuomet, manau, esu sukaupusi šiokios tokios rankdarbiavimo patirties, nusprendžiau aktyviau prisijungti.
Tad nėra ko nusiminti. Gal geriau reikia rimčiau susiimti, pamiklinti pirštelius, pasigaminti keletą gražių daikčiukų, pasifotografuoti, suprasti kas sekasi, o kurios vietos yra silpnesnės ir tuomet vėl bandyti stoti į akademiją  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziema Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 4
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 14:56 Rašyti temą: |
|
|
na as ir nepatekau i klase, meginau atkapstyti senas rankdarbiu nuotraukas, bet tikria akzkaip ka esu padarius ne viska as fotografuodavau, nes tiesiog tai buvo dovanos kazkam, ar siaip namam nunerta, dabar pagalvojau klaida padariau, kad nefotografavau, bet nepateksi tai nepateksiu, tikiuos neakiviazdine klase bus, kaip ir anksciau  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Smilėja Forumo dalyvis

Prisijungė: 31 Gegužės 2010 Pranešimai: 669
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 16:35 Rašyti temą: |
|
|
Gaila, kad pražioplinau, vakar tik grįžau namo, žiūrių kad jau viskas. Kokios Jūs greitos! Sėkmės Jums visoms! Reiks tada neakyvaizdinėje klasėje prisiglausti, tikiuosi Gita konsultuos  _________________
Draugaukime facebook'e!
|
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Nensee Forumo dalyvis

Prisijungė: 10 Sausio 2010 Pranešimai: 1319
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 16:51 Rašyti temą: |
|
|
Sveikinu visas kurioms pasisekė, o tos kurios nepateko į akademiją - nenusiminkit, juk jei labai nori viskas įmanoma. Galėsit mokytis neakivaizdžiai. _________________ Idėjos nemiršta, jos kartais tik snaudžia, bet nubunda dar galingesnės, negu prieš tai. -A. Diuma |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gita Forumo dalyvis

Prisijungė: 16 Lapkričio 2007 Pranešimai: 915 Pagyrimų: 3
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 17:21 Rašyti temą: |
|
|
Smiltėja, tikrai manau, kad konsultuosiu neakivaizdinėje klasėje, tad susitiksime tenai  _________________ Pinavija
Nuotraukų albumas
Pagyrų puodas |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
gaby Forumo dalyvis

Prisijungė: 22 Rugsėjo 2009 Pranešimai: 226
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 17:50 Rašyti temą: |
|
|
Sveikinu visas patekusias,gerų mokslų Na,o aš, deja, pražioplinau registraciją, tačiau tikiuosi,kad Dekolina konsultuos neakivaizdinėje, bo labai jau norėtųsi išmokti biserio meno  _________________
 |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
Vilijatike Forumo dalyvis

Prisijungė: 04 Sausio 2011 Pranešimai: 736
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 18:37 Rašyti temą: |
|
|
Sveikinu patekusias į akademiją . Gerų mokslų!  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Smilėja Forumo dalyvis

Prisijungė: 31 Gegužės 2010 Pranešimai: 669
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 19:02 Rašyti temą: |
|
|
Gita rašo: | Smilėja, tikrai manau, kad konsultuosiu neakivaizdinėje klasėje, tad susitiksime tenai  |
Puiku, lauksiu su nekantrumų neakyvaizdinės klasės  _________________
Draugaukime facebook'e!
|
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
aedita Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 2
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 19:38 Rašyti temą: |
|
|
O ar bus šilko tapybos klasė? Gal galima registruotis?  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
jone09 Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 386
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 19:42 Rašyti temą: |
|
|
Parėjau iš mokyklos ir žiūriu savo akim patikėt negaliu... PATEKAU!!! Tikrai galvojau, kad nepateksiu, juk yra auksarankių, kurios su savo gražiais darbeliais atkeliavo... ir nepateko :( O aš tokia žalia, o patekau Labai laukiu kada atsidarys klasės, gal kas žinot? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
armandyte Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 41
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 19:48 Rašyti temą: |
|
|
Na kadangi, nepatekau, tai pasinaudoju proga ir parašiau dar vieną motivacini laiška. Tik šįsik siuvinėjimo klasei. Na gal šįsyk nusišypsos ir man sekmė. Žinoma kartonažo pamokėles seksiu neakivaizdinėje klasėje, žinoma jei ten ir mokytoja apsilankys
Sveikinu merginas kurioms pavyko patekti.  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
jone09 Forumo dalyvis

|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 20:31 Rašyti temą: |
|
|
armandyte rašo: | Na kadangi, nepatekau, tai pasinaudoju proga ir parašiau dar vieną motivacini laiška. Tik šįsik siuvinėjimo klasei. Na gal šįsyk nusišypsos ir man sekmė. Žinoma kartonažo pamokėles seksiu neakivaizdinėje klasėje, žinoma jei ten ir mokytoja apsilankys
Sveikinu merginas kurioms pavyko patekti.  |
Armandyte, jei pateksi į siuvinėjimo klasę, tai negalėsi mokytis kito dalyko neakivaizdinėje klasėjė Ir aš galvoju, kad gal tai šiek tiek neteisinga, nes aš asmeniškai mielai norėčiau pasimokyti dėžutes daryti  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
armandyte Forumo dalyvis

|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 20:36 Rašyti temą: |
|
|
Aišku. Tadar reiks kadar atskirai pasiskaitynėti klės veikla ir savarankiškai pasimokyti. Ačiū, kad pasakei  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Orcha Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 73
|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 20:50 Rašyti temą: |
|
|
Armandyte, tikiuosi esi būsima klasiokė
p.s. galima mokytis juk ir savarankiškai žinoma mokytoja nepakomentuos darbų, bet...
pvz. aš noriu šiek tiek įgauti žinių apie modeliną, tai savarankiškai persiskaičiau ir perėjau "kursą" senų modelino klasių _________________ Žiema šalta tik tiems, kas neturi šiltų prisiminimų. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
armandyte Forumo dalyvis

|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 20:58 Rašyti temą: |
|
|
Aš ir tikiuos kad ir tu Orcha busi mano klasiokė
P.S. Aš tapati dabar darau su veltiniu. Žiurinėju senas akademijos klases  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
jone09 Forumo dalyvis

|
Parašytas: Pir. Lapkričio 04, 2013 20:59 Rašyti temą: |
|
|
Nėr už ką  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
Deimi22 Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 29
|
Parašytas: Antr. Lapkričio 05, 2013 12:31 Rašyti temą: |
|
|
Pavelavau su stojimu... labai gaila... gal zinot ar bus neakivaizdine klase Saromanios (frivolite-ankars technika)? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Astuole Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 2
|
Parašytas: Antr. Lapkričio 05, 2013 12:34 Rašyti temą: |
|
|
aš irgi pavėlavau ...
pačioj pradžioj taip apsidžiaugiau, o paskui kai buvo renkamasi kur kokios klasės, kas k mokins, per tuos darbus visai nesužiūrėjau ...
o gal dar būna kokie papildomi stojimai, tokioms pavėlavusioms? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gita Forumo dalyvis

Prisijungė: 16 Lapkričio 2007 Pranešimai: 915 Pagyrimų: 3
|
Parašytas: Antr. Lapkričio 05, 2013 12:40 Rašyti temą: |
|
|
Merginos, bus neakivaizdinė klasė, kurioje galėsite mokytis. O jei būsite pavyzdingos mokinės, galbūt būsite pakviestos prisijungti prie "dieninio kurso"  _________________ Pinavija
Nuotraukų albumas
Pagyrų puodas |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Zemugne Forumo dalyvis

Prisijungė: 17 Vasario 2007 Pranešimai: 284 Pagyrimų: 1
|
Parašytas: Antr. Lapkričio 05, 2013 12:44 Rašyti temą: |
|
|
Neakivaizdinė klasė bus, tik ne visos dėstytojos joje komentuos. Tačiau jeigu stropiai dirbsite, gali pasisekti ir mokytojos pasiūlys pereiti į klasę.
Na va, kol aš rašiau, Gita spėjo atsakyti  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Deimi22 Forumo dalyvis

Prisijungė: 01 Sausio 1970 Pranešimai: 29
|
Parašytas: Antr. Lapkričio 05, 2013 12:50 Rašyti temą: |
|
|
Oi kaip lauksiu kiekviena diena tikrinsiu po kelis kartus, kad vel neprazioplinciau.. |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|