Auffritės klasė XII (nuotraukų redagavimas)
Pradėti naują temą   Ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų    Pagrindinis puslapis -> Auksarankių akademija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 19:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Keryda gali buti,kad pas tave kas nors ne taip nustatyta,paziurek,ka Gret... parase.Man sunku komentuoti,kai nematau,jei idetum nuotrauka viskas butu paprasciau.

Cia truputi informacijos,jei kas nuobodziaujate ir esate atlikusios visas uzduotis.











Pamenate,kai rodziau,kaip pasukioti nuotraukas,tai va toks paprasta dalykas,o galima sukurti itin idomius rastus.




As pati taip pazaidziau su sia nuotrauka ir stai kas gavosi.


Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Vilijatike
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 04 Sausio 2011
Pranešimai: 736

Miestas: Mažeikiai
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 19:38    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Keryda - Man taip pat iš pirmo karto nepavyko padaryti. Dariau keletą kartų, kol galiausiai pavyko . Photoshop anksčiau nesu naudojusi, tai man su Photoshop viskas ką mokomės, nauja .
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 19:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gret... rašo:
Labas!
Būtent, kol apvedžioto nustatymo nepakeičiau į normal, tol man nepavyko, pažiūrėk, gal ir tau ne tokie nustatymai



ta ir gi is anksciau pastebejau, pakeiciau i normal, vis tiek tas pats. kazkur gal kokia varnele uzdeta ar kas... nebeismanau

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 19:52    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Keryda o gal galetum paspausti print screen mygtuka,ikelti cia nuotrauka ir man vaizdziai parodyti ta vieta kur neiseina?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 19:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

bandau ikelt foto, kaip pas mane gaunasi

tempiu su tuo gradient gaunasi va kas


paskui kitoj vietoj tempiu


gaunasi va kas


pirmoj vietoj to gradient nelieka

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
AidaBr
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 14


Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 20:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pirma klaida kuri matosi: apačioje spalva pas tave balta, o turi būti juoda. Apatinė balta. Jas lengvai gali keisti paspaudus ant klaviaturos x mygtuką.

keryda rašo:
bandau ikelt foto, kaip pas mane gaunasi

tempiu su tuo gradient gaunasi va kas


paskui kitoj vietoj tempiu


gaunasi va kas


pirmoj vietoj to gradient nelieka
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 20:03    Rašyti temą: Atsakyti su citata

cia jau bandziau visaip, tai gal nepakeiciau, bet su juoda virsuj man lygiai tas pats gaunasi
_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 20:25    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Siaip viskas atrodo iprastai,lygiai taip kaip pas mane,bet kai as pakeiciu juoda fona i balta,man grazina tai ka buvau istrynusi esant juodam fonui.

Norint grazinti standartines nuostatas(jei pas tave kazkas pakeista) reikia spausti CTRL+ALT+SHIFT
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 20:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

turiu pasakyt, kad ir su paciu pirmu aprasymu, kur foto su vandeniu, man nesigauna, bet jau bijau ka nors ir rasyt, sakys visai vista...


kur ta sluoksniu palete? pacio pirmo jau punkto nesupratau.

apie antra uzduotele is vis nekalbi, nes net nemeginu, kol su tom nieks neiseina.

[ Pir. Lapkričio 18, 2013 17:41 ]
Auffrite rašo:
Siaip viskas atrodo iprastai,lygiai taip kaip pas mane,bet kai as pakeiciu juoda fona i balta,man grazina tai ka buvau istrynusi esant juodam fonui.

Norint grazinti standartines nuostatas(jei pas tave kazkas pakeista) reikia spausti CTRL+ALT+SHIFT


zinok paspaudziau ta triju klavisu kombinacija. Niekas nepasikeite. paspaudus man viska isnaujo reik pradet ar ne? nes bandziau toliau dirbt.

[ Pir. Lapkričio 18, 2013 17:47 ]
pabandziau ir is naujo viska, vistiek gale nededa gradiento, t.y. tik viena syk uzdedu

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 20:48    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Reikia is naujo paleisti programa,o sluoksniai tai layers.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 21:07    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Auffrite rašo:
Reikia is naujo paleisti programa,o sluoksniai tai layers.


klausiu, kurioj vietoj, nes bijau, kad ne ten vel kazka paspausiu

radau, kame reikalas su tom dviem foto

imetu, kurioj vietoj buvo parinktas negeras daiktas


raudonai apvedziau, kai pareinki antra is kaires, viskas ok . cia tik siaip pasimeginau, reiks dailiau pamegint padaryt, tada jau ikelsiu....

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Just Queen
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 17

Miestas: Vilnius
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pir. Lapkričio 18, 2013 23:43    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas vakaras. Meginu ikelti bent pirma uzduotele..

Pries:



Po:



Kiek persistengiau su krastu naikinimu, bet galu gale supratau, kas ir kaip Kitas kartas bus ne taip "prisviles"

[ Pir. Lapkričio 18, 2013 21:02 ]
2 uzduotele:

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Antr. Lapkričio 19, 2013 11:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Just Queen rašo:
Labas vakaras. Meginu ikelti bent pirma uzduotele..


Kiek persistengiau su krastu naikinimu, bet galu gale supratau, kas ir kaip Kitas kartas bus ne taip "prisviles"



galetum ir garsiai pasidalint mintimis, man su konturais sunkoka kazkaip. trintuku neisejo, o su tais irankiais, kur mokytoja parasius, tai vargau ilgokai ir vistiek rezultatas siaip sau.

[ Antr. Lapkričio 19, 2013 09:19 ]
bandau atsiskaityt

1 uzduotele
PRIES




PO



2 uzduotis




jei padarau pagrindine balta, tai man figura lieka balta, dariau kaip parasyta, tai palikau balta virsuj.

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
AidaBr
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 14


Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Antr. Lapkričio 19, 2013 12:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas, Keryda,

au antroj uzduotelej supainiojai sluoksnius. Reikejo filtra ne iskirptai dedutei uzdeti, o likusiam vaizdui ir butu viskas gavęsi.

keryda rašo:


galetum ir garsiai pasidalint mintimis, man su konturais sunkoka kazkaip. trintuku neisejo, o su tais irankiais, kur mokytoja parasius, tai vargau ilgokai ir vistiek rezultatas siaip sau.

[ Antr. Lapkričio 19, 2013 09:19 ]
bandau atsiskaityt

1 uzduotele
PRIES




PO



2 uzduotis




jei padarau pagrindine balta, tai man figura lieka balta, dariau kaip parasyta, tai palikau balta virsuj.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Antr. Lapkričio 19, 2013 13:56    Rašyti temą: Atsakyti su citata

AidaBr rašo:
Labas, Keryda,

au antroj uzduotelej supainiojai sluoksnius. Reikejo filtra ne iskirptai dedutei uzdeti, o likusiam vaizdui ir butu viskas gavęsi.



dariau zingsnis po zingsnio kaip parasyta... jei butu parasyta, kad pazymim spragtelint background copy ar dar koki sluoksni ir CTRL+J IR KITI ZINGSNIAI, TADA TAIP IR DARYCIAU...

beja, neparasyta koki gradienta parinkt, jei dedu toki, koks mokytojos parinktas, tai balta pedute, jei renkuos 1 arba 3 is saraso, tada juoda pedute, bet nepersimato foto fonas... ir meniu pas mane kitaip atrodo, sunku susigaudyt.

tai man bandyt is naujo ar kaip?

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
AidaBr
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 14


Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Antr. Lapkričio 19, 2013 14:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Parasyk man savo skype, jeigu kas padesiu

Mano aidooos. Ne visada galiu, be kart nuo karto pagelbesiu

keryda rašo:


dariau zingsnis po zingsnio kaip parasyta... jei butu parasyta, kad pazymim spragtelint background copy ar dar koki sluoksni ir CTRL+J IR KITI ZINGSNIAI, TADA TAIP IR DARYCIAU...

beja, neparasyta koki gradienta parinkt, jei dedu toki, koks mokytojos parinktas, tai balta pedute, jei renkuos 1 arba 3 is saraso, tada juoda pedute, bet nepersimato foto fonas... ir meniu pas mane kitaip atrodo, sunku susigaudyt.

tai man bandyt is naujo ar kaip?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Antr. Lapkričio 19, 2013 18:41    Rašyti temą: Atsakyti su citata

bandziau visaip, galiausiai paemiau aidos puse ir mokytojos puse, t.y. pamokymu, nes ji kazkaip kitaip dare, tai is to gogal mogal gavau sitoki varijanta, reiktu pakartot, nezinau, ar vel iseitu

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Antr. Lapkričio 19, 2013 20:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Keryda gerai,kad pagaliau pavyko,as vakar dar ziurinejau,kad ir ka bespaudau vis vien normaliai fonas naikinosi.Viska uzskaitau.Manau,jog dabar gerai padarei antra uzduoti.

Just queen neturiu priekaistu,ir ta gulbe gerai isikomponavo ir efektas antroje nuotraukoje tinka.

Siandien pabaigsime antra tema t.y mokymasi su sluoksniais,toliau mokysimes istiesinimo,apkarpymo,dydzio keitimo issaugant kokybe.

Dabar parodysiu,kaip galima pazymeti objektus dviem budais.Cia neprivalomos uzduotys,nereikia nieko rodyti,tik paziurekite ar pavyksta.

1 pamoka

1.Atsidarome nuotrauką ir spaudžiam quick selection tool, galite pasirinkti viršutinėje įrankių juostoje brush dydi.

Spragtelėkite ir braukite pele atvaizdo viduryje pažymėdamos norimą sritį.

Norėdamos panaikinti žymėjimą laikykite ALT klavisa ir spaudinekite tose vietose kur zymejimas nereikalingas.


2.Spragtelėkite Refine edge (patobulinti kraštai)


3.Atsidaro refine edge dialogo langas.

Radius(spindulys) slankiklį stumdant sušvelninamas krašto kontūras.
Contrast(kontrastas) slankiklį stumdant pašalinamas krašto defektas.
Stumdydamos Smooth(glotninimas) slankiklį sušvelninsite pažymėto ploto kontūra.
Stumdydamos Feather (suliejimas) slankiklį sukursite švelnesnį perėjimą tarp pažymėto ploto ir aplink ji esančios srities.
Stumdydami Contract/Expand (suglaudimas ir išplėtimas) slankiklį pakoreguosite pažymėto ploto kraštus.

Apačioje galite paspausti ant kitų piktogramų ir pasižiūrėti,kaip objektas atrodo kitame fone.

Spragtelėkite OK ir išsaugokite pažymėto ploto korekcijas.



2 pamoka


Atidarykite nuotrauką ir padarykite sluoksnio kopiją(duplicate layer).
Išjunkite originalų background sluoksnį(nuimkite žymėjimo ženkliuką)
Ir einam filter ->extract(neįdėjau foto,bet tikiuosi,kad rasite)
Čia reikia pasirinkti Edge highlighter įrankį

Brush size nusistatom reikiama dydį.

Tada pele brėžiam palei norimos išsaugoti srities kraštus.
Gaunasi toks žalias kontūras.


Pasirenkam Fill tool įrankį.Spragtelėjam ant norimos išsaugoti srities,ji nuspalvinama pusiau mėlyna(čia violetine daugiau spalva gavosi)


Spaudžiam preview.
Pasirenkam Clean up tool ir braukiam juo aplink dantytus kraštus,kad pašalinti ankstesnio fono likučius.

Spaudžant ALT galima grąžinti sritis,kurias pašalinote.

Toliau spaudžiam Edge touch-up tool ir braukiam aplink grublėtus kraštus kad juos išvalytume.

Spragtelėkite OK.
Tada CTRL + J sukuriam sluoksnio kopiją.


Paspaudziam CTRL+E,kad sujungtume du sluoksnius

Nuotraukoje esantis objektas patalpinamas atskirame sluoksnyje.Dabar galite si sluoksni pele perkelti i kita nuotrauka arba pakeisti fona.

Laukiu klausimu,ka neaiskiai parasiau ar nepavyksta.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Kv. Lapkričio 21, 2013 23:07    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikos,brangiosios!Turiu Jums uzduoteliu!
TEMA
3.Ištiesinimas,apkarpymas ir dydžio keitimas

1 užduotis

1.Paspaudžiam ant Eyedropper tool ir pasirenkam įrankį Ruler tool.


2.Braukiam liniją nuo vieno nuotraukos krašto iki kito.Tačiau brėžiam palei kreivą liniją,o ne tiesią.



3.Einam image->Rotate canvas->Arbitrary


4.Atsidariusiame lange bus jau parašyta,kiek reikia pasukti nuotrauką,kad jos horizonto linija būtų tiesi.Spaudziam ok.


5.Apkerpam paveiksliuką (crop tool)



6.Du kartus paspaudziam ant background ir pakeiciam i new layer.


7.Naujesnėse versijose yra automatiškai padalinama nuotrauka į trečdalius.
Senesnese reikia eiti:

View->new guide

Turim nustatyti ir įrašyti:

Vertical,position 33%
Vertical,position 66%
Horizontal,position 33%
Horizontal,position 66%

Norint nubrezt nauja llinija reikia vis eiti i new guide.





8.Tada imam move tool ir tobulinam kompoziciją.
Trečdalių taisyklės esmė yra ta, kad kadras keturiomis linijomis padalinamas į devynias nevienodas dalis. Kiekviena linija yra nubrėžta taip, kad gautos mažosios dalies plotis atitinka didžiąją dalį taip, kaip visos nuotraukos plotis atitinka didžiosios dalies plotį. Norimi pabrėžti objektai yra statomi ant vietų, kur susikerta linijos.


9.Spaudžiam crop.Norint nuimti linijas einam view->clear guides.




2 užduotis

Triptiko sukūrimas iš nuotraukos

1.Spragtelėkite Rectangle Tool ir pasirinkite Custom Shape tool

2.Parinkčių juostoje pasirinkite Fill pixels piktogramą.

3.Pasirinkite kvadrato plonais rėmeliais formą.


4.Sluoksnių paletėje spragtelėkite naujo sluoksnio piktogramą.(New layer)
Atsiras tuščias sluoksnis.Tada nubrėžiam stačiakampį ant nuotraukos.

Vėl spaudžiam new layer->brėžiam stačiakampį.

Šiuos veiksmus kartojam kol padalinsim nuotrauką į tris dalis.Būtina išlaikyti bent nedidelį tarpą tarp visų formų.



5.Spragtelėkite čia.


6.Pasirinkite merge down.Kartokite šį veiksmą kol liks tik vienas sluoksnis virš fono sluoksnio.


7.Einam File->Automate->Crop and Straighten Photos.


8.Paveiksliukas susiskirstys ir pamatysi tris failus su copy,copy ir copy pavadinimais.



9.Uždarykite pradinę nuotrauką.

Išrikiavus visus tris failus išeina triptikas.




Jūsų užduotis ištiesinti horizonto liniją,sutvarkyti kompoziciją pagal trečdalių taisyklę bei sukurti triptiką iki antradienio.Sėkmės!Kaip visada laukiu klausimu,pastebejimu.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pen. Lapkričio 22, 2013 11:15    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ilabas, pasibandziau 1 pamaka, nu ir eilinikart man taip nesigauna, viskas lyg ir ok, tik paciam galia, kai jau nuspaudziu ok, man objektas ne tamsiam fone... be to pagal zingsnius darydama, desinej nematau, kad butu keli sluoksniai atsirade, ar nepraleistas koks zingsnis?
_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Pen. Lapkričio 22, 2013 12:26    Rašyti temą: Atsakyti su citata

keryda ten tas tamsus fonas yra tik siaip pasiziurejimui,kaip baltas ir kiti,kad matytum aiskiai krastelius.O objektas kai tu paspaudi ok,yra tiesiog pazymimas.Taigi manau,tau viskas pavyko.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Gret...
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 178

Miestas: Telšiai
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pen. Lapkričio 22, 2013 15:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas,
Darau antrąją užduotį, bet kai jau užveriu pagrindinę nuotrauką ir išdėlioju paveikslėlius, norint juos išsaugoti, visus išsaugo tik po vieną. Ką daryti?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
keryda
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 184

Miestas: Kaunas
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pen. Lapkričio 22, 2013 15:43    Rašyti temą: Atsakyti su citata

klausimukas is tos vietos, kur su rozyte daryta:

sakete galima perkelt i kt nuotrauka. ar galima kazkaip susimazinti jau padaryta, iskirpta objekta, kad proporcingai ikomponuot i kita foto? kaip ta padaryt?

_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Auffrite
Moderatorė
Moderatorė



Prisijungė: 17 Rugpjūčio 2009
Pranešimai: 2074
Pagyrimų: 2

Miestas: Vilnius
Medaliai: 3 (Daugiau...)
1 vieta (Suma: 1) Pati pačiausia (Suma: 1) 2013 Vasaris (Suma: 1)

PranešimasParašytas: Pen. Lapkričio 22, 2013 20:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gret... rašo:
Labas,
Darau antrąją užduotį, bet kai jau užveriu pagrindinę nuotrauką ir išdėlioju paveikslėlius, norint juos išsaugoti, visus išsaugo tik po vieną. Ką daryti?


Tai taip,ten gaunasi,kaip trys atskiros nuotraukos,jei norite galite sukelti i viena.

Keryda tai galbut paprasciau butu sumazinti visa nuotrauka,o tada pazymeti.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Gret...
Forumo dalyvis
Forumo dalyvis



Prisijungė: 01 Sausio 1970
Pranešimai: 178

Miestas: Telšiai
Medaliai: Nieko

PranešimasParašytas: Pen. Lapkričio 22, 2013 22:59    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taigi, kažką nuveikiau šį vakarą
1. Prieš



Po


2. Prieš



Po





Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   

Pardoutuvių katalogas block



Pradėti naują temą   Ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų    Pagrindinis puslapis -> Auksarankių akademija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 46

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume








Copyright © 2006-2015 auksarankes.lt Visos teisės saugomos Lietuvos Respublikos įstatymų
Draudžiama be raštiško www.auksarankes.lt leidimo naudoti ir platinti šiame tinklalapyje esančią bet kokią grafinę bei tekstinę informaciją kitose interneto svetainėse bei žiniasklaidos priemonėse.
Powered by phpBB © 2020 phpBB Group